Forretter - med fisk
• Den klassiske rejecocktail på vores måde
• Varmrøget laks med asparges salat og peber ”escabeche”
• Koldrøget laks med flødestuvet spinat
• Tunmousse med rejer og røgetlaks
• Dampet laks ”en bellevue” med sauce verte
• Salat af røget ørred med sprød rug og vagtelæg
• Vores fisketapas med 5 små fiske hapsere efter kokkens lune + 35,-
• Cremet skaldyrs suppe med bagt torskeryg og små urter (varm selv) + 35,-
• Basilikums suppe med bagt laks og tomat kompot (varm selv) + 35,-
Forretter - med kød
• Kalverilette ”a ala waldorff”
• Terrin af kylling med dijonnais og sprød serrano skinke
• De klassiske gode tarteletter med høns i asparges (varm selv)
• ”Vitello tonato” med små salater, kapers og citron
• Skinke og melon med grønne asparges og chili mayo
• Vores tapas tallerken med fem små hapsere
Forretter - vegansk
• Tunsalat med små salater og krydderurter + 35,-
• Risotto kugler med svampe og chili mayo + 35,-
• Vores grønne salat med alt godt fra torvet + 35,-
Alle forretter bliver serveret med brød og smør (dog ikke tarteletter)
Hovedretter - med kød
• Kalveculotte stegt med timian og hvidløg
• Langtidsbraiseret kalvesteg
• Kalvefilet stegt med nænsom hånd + 35,-
• Helstegt oksemørbrad + 65,-
• Helstegt oksefilet med fedt + 35,-
• Sprød og mør benskinke ”a la helstegt pattegris”
• Porchetta (italiensk rullesteg af gris)
• Marineret nakkesteg
• Glaseret skinke
• Braiserede svinekæber i æblecider
• Kyllingebryst ala ”roma” i tomatiseret flødesauce
• Kyllingebryst i pestofløde med små tomater
• Kylling i senneps creme med sprød bacon
• Ølmarineret spoleben af gris
• Ekstra kød + kr 45,- pr pers
Hovedretter - vegansk
• ½ Bagt aubergine med ratatouille + 25,-
• Grøntsags frikadeller med svampekompot + 25,-
• Variation af falafel og grøntsagsboller + 25,-
• Blomkålcurry + 25,-
Alle hovedretter bliver serveret med pommes ala creme, små ristede kartofler, 3 lækre salater i sæson samt passende sauce.
Hvis du har særlige ønsker til kød og tilbehør, er du meget velkommen til at kontakte Lars i køkkenet på telefon +45 30 56 36 47 eller e-mail info@ækøkken.dk
Desserter
• Islagkage med friske frugter og bær
• Gâteau Marcel med syltede bær
• Hvid chokolade mousse med friske bær
• Citron fromage
• Rabarber trifle
• Ostebræt med 5 slags ost og tilbehør + 55,-
• Vores kage tapas med fem små kager + 55,-
Pris pr. person ved minimum 10 personer:
3 retter: kr 295,- (indeholder 1 forret, 2 slags kød, 1 dessert)
2 retter: kr 255,- (indeholder 1 forret og 2 slags kød, eller 2 slags kød og 1 dessert)
1 ret: kr 225,- (indeholder 2 slags kød)
Ønskes en tredje slags kød, tillægges kr 45,- pr. person.
For at bestille jeres ordre skal I sende en mail til info@ækøkken.dk
I er også velkomne til at ringe til Lars, hvis I har spørgsmål, på telefon +45 30 56 36 47