Favoritter
Tapas a la" Æ"Køkken"
Blomkålspuré med rejer, oliven olie & piment d espelette
Salat på røget ørred med karse & dild
Hvidløgs mousse med stegt chorizo, tomat og purløg
Krydrede kødboller i tomat sauce med parmesan ( Skal lunes i egen ovn)
Krydret tabouleh med persille og mynte
Croquettas med svampe samt chili mayo ( Skal lunes i egen ovn)
Middelhavs planke med forskellige pølser og skinke
3 gode oste med druer
Det søde punktum
Diverse tilbehør
(Humus, oliven, pesto, smør og forskelligt brød)
Min. 10 pers
Pris255,-kr.
Læs mere i
Den Festlige vol 2
Blomkålpure med rejer, olivenolie & piment d´ espelette - Tunmousse med karse & dild - Røget laks med sauce verte og vagtelæg
eller
Hvidløgsmousse med sprød chorizo, tomat & purløg - "Vitello tonato" - Skinke og melon
(Forretterne er lavet som 3 små serveringer serveret som buffet)
Der følger brød og smør til forretterne
***
Rosastegt kalveculotte med timian og hvidløg (Skal skæres inden servering)
Porchetta med rosmarin og citron ( Skal skæres inden servering)
3 lækre salater i sæson
Pommes rissolé
Kartoffeltårn i baconsvøb
Kraftig pebersauce
***
Hvid chokolade mousse med ananas braiseret i rom og vanilje
Pris295,-kr.
Læs mere i
BRUNCH
Røget laks med passende tilbehør
Hjemmelavet rejesalat med asparges og tomat
3 slags saltpålæg fra egen slagter med tilbehør
Lun leverpostej med champignon og bacon
Scramble eggs med stegte pølser
3 slags gode oste med druer
Skåret frugt i små skåle
Rørt yoghurt med sprødt og sødt
Pandekager med ahorn sirup
Sprødt bagværk
Rugbrød, franskbrød og rundstykker fra lagkagehuset
Smør og 2 slags marmelade
Min. 10 pers
Pris189,-kr.
Læs mere i
Det kolde køkken
Tapas a la" Æ"Køkken"
Blomkålspuré med rejer, oliven olie & piment d espelette
Salat på røget ørred med karse & dild
Hvidløgs mousse med stegt chorizo, tomat og purløg
Krydrede kødboller i tomat sauce med parmesan ( Skal lunes i egen ovn)
Krydret tabouleh med persille og mynte
Croquettas med svampe samt chili mayo ( Skal lunes i egen ovn)
Middelhavs planke med forskellige pølser og skinke
3 gode oste med druer
Det søde punktum
Diverse tilbehør
(Humus, oliven, pesto, smør og forskelligt brød)
Min. 10 pers
Pris255,-kr.
Læs mere i
Receptionen
(Laves som stående buffet)
5 forskellige canapéer efter kokkens valg
Små ølpølser fra Als
Skinke og melon som en lille hapser
2 slags delikate trekant sandwich
2 slags ost med druer og kiks
Butterdejssnegle med pesto
Dadler i spæk
Saltede mandler
Det søde punktum
Pris189,-kr.
Læs mere i
Det varme køkken
Den Festlige vol 2
Blomkålpure med rejer, olivenolie & piment d´ espelette - Tunmousse med karse & dild - Røget laks med sauce verte og vagtelæg
eller
Hvidløgsmousse med sprød chorizo, tomat & purløg - "Vitello tonato" - Skinke og melon
(Forretterne er lavet som 3 små serveringer serveret som buffet)
Der følger brød og smør til forretterne
***
Rosastegt kalveculotte med timian og hvidløg (Skal skæres inden servering)
Porchetta med rosmarin og citron ( Skal skæres inden servering)
3 lækre salater i sæson
Pommes rissolé
Kartoffeltårn i baconsvøb
Kraftig pebersauce
***
Hvid chokolade mousse med ananas braiseret i rom og vanilje
Pris295,-kr.
Læs mere i
Det klassiske køkken
Kong Fiddes Livret
Den berømte sammekogte ret med mørt oksekød i en krydret sauce
Serveres med pommes rissolé, hakkede løg, æg og rødbeder
"Pommes frites kan til købes. Disse skal dog varmes i egen ovn"
Pris149,-kr.
Læs mere i
Coq au vin
Kylling på ben marineret i rødvin med svampe, laurbær og peber
Serveret med ristede kartofler & sprøde croutoner
Pris149,-kr.
Læs mere i
Boeuf a la Bourguignon
Store tern af mørt oksekød kogt i rødvin med svampe og perleløg
Serveret med ristede kartofler og landbrød
Pris149,-kr.
Læs mere i
Gule ærter
De klassiske guleærter
Serveres med kålpølse, kold røget flæsk, hamburgryg, sennep , rødbeder og frisk rugbrød
Pris149,-kr.
Læs mere i
Labskovs
Mørt oksekød kogt med kartofler, laurbær, peberkorn, fond & smør.
Serveres med kold smør, purløg, rødbeder og frisk rugbrød
Pris149,-kr.
Læs mere i
Brunch
BRUNCH
Røget laks med passende tilbehør
Hjemmelavet rejesalat med asparges og tomat
3 slags saltpålæg fra egen slagter med tilbehør
Lun leverpostej med champignon og bacon
Scramble eggs med stegte pølser
3 slags gode oste med druer
Skåret frugt i små skåle
Rørt yoghurt med sprødt og sødt
Pandekager med ahorn sirup
Sprødt bagværk
Rugbrød, franskbrød og rundstykker fra lagkagehuset
Smør og 2 slags marmelade
Min. 10 pers
Pris189,-kr.
Læs mere i
Helstegen
Den sprøde - forslag 1
Supersprød og mør benskinke af gris braiseret i 10 timer
3 lækre salater i sæson
små saltbagte kartofler
Pommes a la creme
Den lækreste brune sovs
Pris189,-kr.
Læs mere i
Den sprøde - forslag 2
Supersprød og mør benskinke af gris braiseret i 10 timer
1 lækker salat i sæson
Pommes a la creme
Den Lækreste brune sovs
Pris149,-kr.
Læs mere i
Den sprøde - forslag 3
Supersprød og mør benskinke af gris braiseret i 10 timer
Den lækreste brune sovs
Pris109,-kr.
Læs mere i
Kalvesteg stegt som vildt
Med pommes rissole, waldorfsalat, vildt sauce, tyttebær og surt
Pris189,-kr.
Læs mere i