Favoritter

Det kolde køkken

Det varme køkken

Det klassiske køkken

Brunch

Helstegen

Favoritter

Tapas a la" Æ"Køkken"

Blomkålspuré med rejer, oliven olie & piment d espelette

Salat på røget ørred med karse & dild

 

Hvidløgs mousse med stegt chorizo, tomat og purløg

Krydrede kødboller i tomat sauce med parmesan ( Skal lunes i egen ovn)

Krydret tabouleh med persille og mynte

Croquettas med svampe samt chili mayo ( Skal lunes i egen ovn)

 

Middelhavs planke med forskellige pølser og skinke

 

3 gode oste med druer

 

Det søde punktum

 

Diverse tilbehør

(Humus, oliven, pesto, smør og forskelligt brød)

 

Min. 10 pers

Pris255,-kr.

Læs mere i

Den Festlige vol 2

Blomkålpure med rejer, olivenolie & piment d´ espelette - Tunmousse med karse & dild - Røget laks med sauce verte og vagtelæg

 

eller

 

Hvidløgsmousse med sprød chorizo, tomat & purløg - "Vitello tonato" - Skinke og melon

 

(Forretterne er lavet som 3 små serveringer serveret som buffet)

 

Der følger brød og smør til forretterne

 

***

 

Rosastegt kalveculotte med timian og hvidløg (Skal skæres inden servering)

Porchetta med rosmarin og citron ( Skal skæres inden servering)

 

3 lækre salater i sæson
Pommes rissolé
Kartoffeltårn i baconsvøb
Kraftig pebersauce

 

***

 

Hvid chokolade mousse med ananas braiseret i rom og vanilje

Pris295,-kr.

Læs mere i

BRUNCH

Røget laks med passende tilbehør

Hjemmelavet rejesalat med asparges og tomat

3 slags saltpålæg fra egen slagter med tilbehør

Lun leverpostej med champignon og bacon

Scramble eggs med stegte pølser

3 slags gode oste med druer

Skåret frugt i små skåle

Rørt yoghurt med sprødt og sødt

Pandekager med ahorn sirup

Sprødt bagværk

Rugbrød, franskbrød og rundstykker fra lagkagehuset

Smør og 2 slags marmelade

 

Min. 10 pers

Pris189,-kr.

Læs mere i

Det kolde køkken

Tapas a la" Æ"Køkken"

Blomkålspuré med rejer, oliven olie & piment d espelette

Salat på røget ørred med karse & dild

 

Hvidløgs mousse med stegt chorizo, tomat og purløg

Krydrede kødboller i tomat sauce med parmesan ( Skal lunes i egen ovn)

Krydret tabouleh med persille og mynte

Croquettas med svampe samt chili mayo ( Skal lunes i egen ovn)

 

Middelhavs planke med forskellige pølser og skinke

 

3 gode oste med druer

 

Det søde punktum

 

Diverse tilbehør

(Humus, oliven, pesto, smør og forskelligt brød)

 

Min. 10 pers

Pris255,-kr.

Læs mere i

Receptionen

(Laves som stående buffet)

 

5 forskellige canapéer efter kokkens valg

 

Små ølpølser fra Als

 

Skinke og melon som en lille hapser

 

2 slags delikate trekant sandwich

 

2 slags ost med druer og kiks

 

Butterdejssnegle med pesto

 

Dadler i spæk

 

Saltede mandler

 

Det søde punktum

 

Pris189,-kr.

Læs mere i

Det Store pølsebord

Stort pølsebord med udvalgte produkter fra de mange gode slagtremestre i sønderjyland

Prisfra179,-kr.

Læs mere i

Det varme køkken

Den Festlige vol 2

Blomkålpure med rejer, olivenolie & piment d´ espelette - Tunmousse med karse & dild - Røget laks med sauce verte og vagtelæg

 

eller

 

Hvidløgsmousse med sprød chorizo, tomat & purløg - "Vitello tonato" - Skinke og melon

 

(Forretterne er lavet som 3 små serveringer serveret som buffet)

 

Der følger brød og smør til forretterne

 

***

 

Rosastegt kalveculotte med timian og hvidløg (Skal skæres inden servering)

Porchetta med rosmarin og citron ( Skal skæres inden servering)

 

3 lækre salater i sæson
Pommes rissolé
Kartoffeltårn i baconsvøb
Kraftig pebersauce

 

***

 

Hvid chokolade mousse med ananas braiseret i rom og vanilje

Pris295,-kr.

Læs mere i

DEN KLASSISKE

3 retters klassisk menu når det er bedst

Pris255,-kr.

Læs mere i

Det klassiske køkken

Kong Fiddes Livret

Den berømte sammekogte ret med mørt oksekød i en krydret sauce

Serveres med pommes rissolé, hakkede løg, æg og rødbeder

 

"Pommes frites kan til købes. Disse skal dog varmes i egen ovn"

Pris149,-kr.

Læs mere i

Coq au vin

Kylling på ben marineret i rødvin med svampe, laurbær og peber

 

Serveret med ristede kartofler & sprøde croutoner

Pris149,-kr.

Læs mere i

Boeuf a la Bourguignon

Store tern af mørt oksekød kogt i rødvin med svampe og perleløg

 

Serveret med ristede kartofler og landbrød

Pris149,-kr.

Læs mere i

Gule ærter

De klassiske guleærter

 

Serveres med kålpølse, kold røget flæsk, hamburgryg, sennep , rødbeder og frisk rugbrød

Pris149,-kr.

Læs mere i

Labskovs

Mørt oksekød kogt med kartofler, laurbær, peberkorn, fond & smør.

 

Serveres med kold smør, purløg, rødbeder og frisk rugbrød

 

Pris149,-kr.

Læs mere i

Brunch

BRUNCH

Røget laks med passende tilbehør

Hjemmelavet rejesalat med asparges og tomat

3 slags saltpålæg fra egen slagter med tilbehør

Lun leverpostej med champignon og bacon

Scramble eggs med stegte pølser

3 slags gode oste med druer

Skåret frugt i små skåle

Rørt yoghurt med sprødt og sødt

Pandekager med ahorn sirup

Sprødt bagværk

Rugbrød, franskbrød og rundstykker fra lagkagehuset

Smør og 2 slags marmelade

 

Min. 10 pers

Pris189,-kr.

Læs mere i

Helstegen

Den sprøde - forslag 1

Supersprød og mør benskinke af gris braiseret i 10 timer

3 lækre salater i sæson

små saltbagte kartofler
Pommes a la creme
Den lækreste brune sovs

Pris189,-kr.

Læs mere i

Rosa stegt oksefilet

Rosastegt oksefilet med ratatouille, små bagte kartofler, klassisk grøn salat og bearnaise sauce

Pris218,-kr.

Læs mere i

Den sprøde - forslag 2

Supersprød og mør benskinke af gris braiseret i 10 timer

1 lækker salat i sæson

Pommes a la creme

Den Lækreste brune sovs

Pris149,-kr.

Læs mere i

Oksemørbrad og rødvinssauce

Rosastegt oksemørbrad med stegte kartofler, hvidløgs soufflé, spidskåls salat og kraftig rødvins sauce

Pris268,-kr.

Læs mere i

Den sprøde - forslag 3

Supersprød og mør benskinke af gris braiseret i 10 timer

Den lækreste brune sovs

Pris109,-kr.

Læs mere i

Kalvesteg stegt som vildt

Med pommes rissole, waldorfsalat, vildt sauce, tyttebær og surt

Pris189,-kr.

Læs mere i

Ret cookie-samtykke