Forretter - med fisk

• Den klassiske rejecocktail på vores måde
• Varmrøget laks med asparges salat og peber ”escabeche”
• Koldrøget laks med flødestuvet spinat
• Tunmousse med rejer og røgetlaks
• Dampet laks ”en bellevue” med sauce verte
• Salat af røget ørred med sprød rug og vagtelæg
• Vores fisketapas med 5 små fiske hapsere efter kokkens lune  + 35,-
• Cremet skaldyrs suppe med bagt torskeryg og små urter (varm selv)  + 35,-
• Basilikums suppe med bagt laks og tomat kompot (varm selv)  + 35,-

Forretter - med kød

• Kalverilette ”a ala waldorff”
• Terrin af kylling med dijonnais og sprød serrano skinke
• De klassiske gode tarteletter med høns i asparges (varm selv)
• ”Vitello tonato” med små salater, kapers og citron
• Skinke og melon med grønne asparges og chili mayo
• Vores tapas tallerken med fem små hapsere

Forretter - vegansk

• Tunsalat med små salater og krydderurter  + 35,-
• Risotto kugler med svampe og chili mayo  + 35,-
• Vores grønne salat med alt godt fra torvet  + 35,-

Alle forretter bliver serveret med brød og smør (dog ikke tarteletter)

 

 

 

Hovedretter - med kød

• Kalveculotte stegt med timian og hvidløg
• Langtidsbraiseret kalvesteg
• Kalvefilet stegt med nænsom hånd  + 35,-
• Helstegt oksemørbrad  + 65,-
• Helstegt oksefilet med fedt  + 35,-
• Sprød og mør benskinke ”a la helstegt pattegris”
• Porchetta (italiensk rullesteg af gris)
• Marineret nakkesteg
• Glaseret skinke
• Braiserede svinekæber i æblecider
• Kyllingebryst ala ”roma” i tomatiseret flødesauce
• Kyllingebryst i pestofløde med små tomater
• Kylling i senneps creme med sprød bacon
• Ølmarineret spoleben af gris
• Ekstra kød + kr 45,- pr pers

Hovedretter - vegansk

• ½ Bagt aubergine med ratatouille  + 25,-
• Grøntsags frikadeller med svampekompot  + 25,-
• Variation af falafel og grøntsagsboller  + 25,-
• Blomkålcurry  + 25,-

Alle hovedretter bliver serveret med pommes ala creme, små ristede kartofler, 3 lækre salater i sæson samt passende sauce.

Hvis du har særlige ønsker til kød og tilbehør, er du meget velkommen til at kontakte Lars i køkkenet på telefon +45 30 56 36 47 eller e-mail info@ækøkken.dk

 

 

 

Desserter

• Islagkage med friske frugter og bær
• Gâteau Marcel med syltede bær
• Hvid chokolade mousse med friske bær
• Citron fromage
• Rabarber trifle
• Ostebræt med 5 slags ost og tilbehør  + 55,-
• Vores kage tapas med fem små kager  + 55,-

Pris pr. person ved minimum 10 personer:

3 retter: kr 295,- (indeholder 1 forret, 2 slags kød, 1 dessert)
2 retter: kr 255,- (indeholder 1 forret og 2 slags kød, eller 2 slags kød og 1 dessert)
1 ret: kr 225,- (indeholder 2 slags kød)


Ønskes en tredje slags kød, tillægges kr 45,- pr. person.

For at bestille jeres ordre skal I sende en mail til info@ækøkken.dk

I er også velkomne til at ringe til Lars, hvis I har spørgsmål, på telefon +45 30 56 36 47

Ret cookie-samtykke